fbpx
6ba9450d-69ac-4f1b-a03f-de4fa896d920

Lääkäriesittely

Hei, olen Tatu. Olen yleislääkäri ja ollut perustamassa Tohtorisi Oy:täVapaa-ajalla olen perheen isä. Rentoudun ja lataan akkuja luonnossa tai aurinkoisella hiihtoladulla.

Lääkärikoulun kävin Oulun yliopistossa. Urani aloitin opiskelujen ohessa Oulun Kaupunginsairaalan osastoilta. Myöhemmin aloitin työskentelyn Attendon varalääkärinä. Varalääkäri kutsutaan töihin sinne, mistä lääkäri kulloinkin puuttuu, joten vuoden aikana Pohjois-Pohjanmaan terveyskeskukset ja päivystyspisteet tulivat tutuiksi. Samalla sain arvokasta kokemusta erilaisista terveyskeskuksista ja niiden käytännöistä.  

Valmistumisen jälkeen jatkoin päivystystöitä perusterveydenhuollon päivystyspisteissä. Koen päivystystyön merkityksellisenä, koska työnkuva on laaja ja potilaiden ongelmiin on usein löydettävissä ratkaisuja. Koskaan ei myöskään etukäteen tiedä, mitä päivän työvuoro tuo tullessaan. Osaamistani olen syventänyt työskentelemällä Limingan terveyskeskuksen vastaanotolla, sisätautiosastolla Oulaskankaan aluesairaalassa ja Raahen terveyskeskuksen vastaanotolla ja vuodeosastolla. Viimeisen vuoden aikana olen siirtynyt etälääkärin ja yrittäjän työhön. Ilokseni olen huomannut, että aiemmat kokemukset ovat hyödynnettävissä potilaiden parhaaksi myös tässä uudessa toimenkuvassa. Koen, että laaja-alainen yleislääkärin päivystystyö on antanut hyviä valmiuksia etälääkärin työhön. 

Olin mukana perustamassa Tohtorisi Oy:, koska halusin olla omalta osaltani tuomassa helppokäyttöisiä etälääkäripalveluja kaikkien ihmisten käytettäväksi. Olen kiinnostunut laajemmista kokonaisuuksista, kuten prosessien ja toimintojen kehittämisestä. Jatkossa toivon, että voisin olla auttamassTohtorisi Oy:n kautta kuntia terveyspalvelujen tehostamisessa ja automatisoinnissa.